fredag 1. juni 2012

Superhunder :)

På tide med litt oppdaterig kanskje. Her har egentlig skjedd en god del siden sist.
Stingene til Oddis har blitt fjernet, og foreløpig merker jeg ingne negative sider ved kastrasjonen. Det er veldig godt tegn, så vi bare kan fortsette der vi slapp før operasjonen.

Henny har nå blitt 14 uker allerede. Tiden flyr fort når man har det gøy.
Løpet av de to siste ukene, har vi sett på to utstillinger som har gått i nærområdet, miljøtrening for bege hundene. Henny tar det med knusende ro, ikke noe å bekumre seg for det. Selve utstillingsmiljøet er ufarlig, men det finnes valpespisende ting i nærheten av området. Som for eks et Diplomis skilt. Det er veldig farlig og kan spise opp enhver liten valp. ;)

Har vært med på en liten utstillingstrening med henne, mest for sosialiseringen og miljøtreningen. Hun er litt skeptisk til store hunder, men hun avreagerer på en veldig fin måte. Vi får  bare trene på at store hunder kan være snille de å :)

Har egentlig blitt litt lite fellestrening på Oddis etter kastrasjon, men vi har hatt noen fine økter alene. Har prøvd å trene på områder hvor det er en del forstyrrelser, trente lydighet på begge utstillingsplassene. Og jeg syns han fungerer helt flott.  Han har blitt MYE bedre rundt andre hunder. Han bråker ikke så fælt nå, som han gjorde.

I dag følte jeg for å trene nede i sentrum. Fant meg en gruslagt parkeringsplass, hvor det stod en lastebil og duret, og det var folk og busser som kjørte forbi. Begynte med litt lineføring , da vi har slitt med denne biten en stund nå. Har trent kontakt hver dag i mange ulike situasjoner, og det har vi virkelig fått igjen for. Han holdt kontakten bra, og gikk med godt tempo, litt langt frem, men det kan jeg rette på :)

Deretter tok vi alle øvelsen i klasse 1, utenom fellesdekk og hopp over hinder, da jeg ikke tok med hinderet.
Oddis gikk virkelig helt suverent i dag. Kjempe fornøyd med dagens innsats.
Prøvde oss litt på noen av øvelsene i klase 2, og han imponerer meg :) Apportering på fremmed sted, gikk som bare det. Han henter og leverer veldig godt. Prøvde også dekk under marsj, og han forstår øvelsen veldig bra, så dette lover jo egentlig bra. Deretter prøvde vi innkalling fra sitt med stå, nå begynner han virkelig å komme seg, men her har vi litt å jobbe med.
Har begynt å trene på stå fra sitt og dekk, og i dag viste han virkelig at han hadde skjønt tegninga. Ga kommando og håndsignal som jeg ikke hadde brukt før, og han reier seg, men flytter seg litt mye, men dette kan trenes på, så ingen hinder i grunn :)

Legger ved noen bilder av hva som har skjedd hos oss de siste ukene :)






 <3
 13 uker på bildet
 <3
 Bestevenner <3


1 kommentar:

  1. SÅ fint innlegg :)
    Flinke hunder og godt å høre at alt er bra med Oddis etter operasjonen :)

    SvarSlett