onsdag 16. mai 2012

Update

På tide med en liten oppdatering om hva som skjer på denne fronten kanskje..
Har vært veldig stille på treningsfronten med Oddis om dagen. Trente  for snart 2 uker siden. Og siden har vi ikke trent noe egentlig. Kun litt kontakt.

Grunnen til denne treningsstoppen er vel hovedsakelig at Oddis er blitt kastrert. Har tenkt lenge på om dette var riktig å gjøre, men siden vi nå har to tisper i hus(samboeren har også ei) , og Oddis var veldig stresset under forrige løpetid,så etter den prat med veterinæren ble det bestemt at vi legger han under kniven. Som tenkt så gjort. Ingen vei tilbake nå ;) Han ble operert den 7 mai, og straks skal stingene tas. Gleder meg til å kunne trene normalt igjen. Har vært en veldig  rolig periode, som merkes veldig godt på han. Det bobler av energi :)

Henny har nå vært her i straks en mnd. Tiden flyr det er helt sikkert. Hun trenes jo ikke noe enda. Men vi driver da med miljøtrening og sosialisering :)

Har gått en liten tur i "byen" , og det gikk over all forventning. Syns ikke det var så skummelt. Fikk trent litt kontakt med henne samtidig. Måtte jobbe litt for å få kontakt med henne ved første hindring etter det så løsnet det, og så fort jeg sa navnet hennes, tok hun kontakt med engang.. Søte lille :)

Vi har også vært å hilst på forskjellige hunder, hun har et veldig godt språk, så dette tror jeg blir veldig bra :)
De aller største hunden er litt skumle enda, men det kommer seg :)

Legger ved noen bilder av sjarmtrollene :)



Litt bløt etter en liten regnskur :)




 Offe og Henny
 Henny og Pus
 Offe, Henny, Bali og Nitro
 Oddis og Henny sover :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar