lørdag 16. juni 2012

Kursdag 2 og litt egentrening

Torsdag 14 juni var det tid for en ny dag med kurs med lille Henny :) Vi fortsatte der vi slapp sist, og fortsatte med kontakt, sitt og bli, innkalling og gå pent. Vi fikk smake på noe nytt også, som på plass og dekk.

Kontaktdelen går veldig fint. Sier kontakt og hun er veldig kjapp med å se på meg. Sitt og bli begynner å bli veldig bra. Hun skjønner tegninga veldig godt. Innkallingen kan vi ikke klage på. Vi trener en del kontakt hver eneste dag, så vi år igjen for det :) Gå pent i bånd var ikke Henny sin beste side da vi begynte på kurset, men hun lærer fort, så dette skal nok gå veldig bra. :)

I tillegg det vi begynte å lære sist,ble vi introdusert for nye øvelser. Begynte med vanlig dekk. Også her har vi jukset en liten smule ;) Siden vi hadde prøvd dette fra før, så gikk dette ganske enkelt. Hun lærer veldig fort denne lille damen.

På plass var neste øvelse. Hun skjønte tegnina, men mistet litt konsentrasjon og motivasjon, siden hun mest sannsynlig begynte å bli sliten. Og hun oppdaget at det var en guttunge med en LANG pinne, og pinner er jo guds gave  følge henne selv ;) Så vi sleit litt akkurat der. Pølsebiter ville hun ikke ha, men hun strekte seg til Handlers treningsgodbitene, de er vist best :)

En meget flink frøken på kurs i dag :D

Vi fikk litt hjemmelekse også, vi må trene litt hver dag, og det sier vi ikke nei til :)
Jeg begynte med litt kontakt , og det gikk super fint :) Så prøvde vi sitt og dekk , og det gikk veldig fint. Hun blir flinkere å flinkere :) På plass treningen gikk så mye bedre i dag. Hun er virkelig en super hund :)
Trente også litt på å gå pent i bånd, og det var ikke mye draing, men nå tok vi det på slutten av økta også , så hun var nok ikke like ivrig på å dra da ;)

Vi skal begynne å lære dekk og bli nå, så nå får vi bare prøve og trene på det :)

















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar