lørdag 17. november 2012

Vi trener mot NKK Lillestrøm

I det siste har det skjedd litt her oss hos. Forrige helg var vi å tittet på lydighetsstevne på Drammen hundepark. Veldig fin treningshall, ikke store hallen, men kjempe fint sted :)

Henny oppførte seg eksemplarisk, la seg ned på kunstgresset og slappet av etter kort tid. Var en del hunder på stevnet, og hun reagerte fint på alle sammen. Hun lå pent på plassen til mens jeg tok litt bilder og fulgte med på et par ekvipasjer. Den dagen vi var å så på, så var det klasse 2 og elite som skulle starte. Fulgte hele klasse 2 , og bittelitt av Eliten før vi dro videre til Kongsberg for å titte litt på utstillingen der. Vi kom litt vel sent, så det meste var vel ferdig.

Vi benyttet anledningen til å trene litt utstillingstrening inne i hallen. Henny var ikke skeptisk til å være i hall overhode.. Null stress :) Vi travet litt og trente på å stå fint. Hun står veldig fint, men må jobbe litt med å treffe riktig tempo og få hodet henne slitt mer opp, så vil bevegelsene bli bra også :)

Senere den dagen gikk vi en flott tur i Asker. Gikk langs et vann, det er ikke ofte vi gjør.. Veldig fint sted, og deilig å gå tur på litt nye steder. Henny storkoste seg på tur med to tollere.( Nova Scotia Duck Tellington Retriever). Ble ingen bilder fra selve turen, men fikk tatt noen bilder fra stevnet.

Om onsdagen som var fikk vi trent litt mer utstilling. Fikk med hele pakka den dagen. Trave rundt, stå på bordet, stå pent. Og noen fikk leke dommer, og det gikk veldig fint. Hun er ikke reservert heldigvis. Så tror ikke bordet vil bli noe stort problem på utstillingen som er om 1 uke. Bevegelsene hennes var mye bedre, og jeg tror jeg fant det riktige tempoet som passer best.

Vi har begynt å trene litt mer lydighet igjen, etter en liten pause. Har gått noen steg tilbake i treningen, siden vi hadde noen ukers pause, og da må vi friske opp igjen det hun har glemt ;)

Akkurat nå er fokuset å på plass en god på plass, og for hun har vist glemt hvordan det skulle gjøres. :)
Men alt i alt så syns ejg hun gjør en bra jobb. Hun er jo blitt en liten fjortiss nå, og da må man jo forvente at noe blir glemt :)

Apporteringen går fremover syns jeg. Hun kommer nærmere meg med apporten , så hun skjønner hva jeg vil :)

Har så vidt begynt å leke litt med å lære inn ruta, som er en øvelse i klasse 2. Etter tips jeg fikk så begynte med å lære inn klikker. Hun skjønte fort at klikk = godbit.  Tenkte å begynne å lære at hun skal oppsøke en musematte. At hun får klikk får å trå på matta. Hun skjønte ikke helt at hun skulle oppsøke musematta for å få godbit. Men vi fortsetter en stund til og ser om hun plutselig fatter poenget.
Hun prøvde hvertfall flere alternativer :) Å løfte musematta var populært. Hun gikk rundt,over og tilogmed hoppet over musematta ;)

Litt fri ved foten ble det i kveld å. Tullet litt i starten, men hun kom på at akkurat den øvelsen hadde hun gjort før, og da ble det så mye bedre :)

Syns min lille hund var veldig flink, tross for hukommelsestap ;)

Legger ved noen bilder av hva vi har drevet med. De første bildene er fra hallen i Drammen. Så er 9 november, da det kom et snøfall. Og de siste er tatt for et par dager siden.


















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar