søndag 25. november 2012

Norsk Vinner utstillingen

I går fylte Henny 9 måneder. Og det var akkurat tidsnok til å delta på Norsk vinner utstillingen i Lillestrøm. Hennes første offisielle utstilling.

Har trent en del mot utstilling. Og det ga resultater. Hun var så flink på bordet. Stod helt stille og lot dommerne få se og ta på henne uten at hun trakk seg unna. Jeg syns hun stod veldig godt i ringen også. Hun oppførte seg eksemplarisk :) Tok den nye settingen på strak arm. Flinke jenta mi.

Dommeren var nok ikke enig i meg at hun er verdens fineste hund ;)

Hun fikk følgende kritikk av dommeren:

" Feminin, rette bra proppsjoner. Litt for elegant, smal i hodet, litt framskutt, litt bakhøy, litt steil i krysset. Noe understilt bak. Tendens til sidewinding."

Premiering: Good.

Dommer: Gòran Bodegård.

Kritikken sier med store tegn at Henny er veldig ung enda, og det er hun jo. En skikkelig junior ;) Henny er ikke den som er tidligst utviklet. Hun ser veldig ung ut enda, og oppfører seg deretter å ;)

Tross en litt dårlig premiering, så var jeg veldig fornøyd med dommeren. Veldig rolig og behagelig dommer. Henny fikk en veldig god opplevelse av utstillingsringen i dag.

Ble ikke tatt noen bilder dessverre.

Neste utstilling blir i hundemessen i Stockholm i desember. Ser fem til det, og håper vi klarer å gjøre det litt bedre da :)

1 kommentar:

  1. Ni är så suuuuperduktiga. Det man kan göra är att visa sin hund så bra det går och om det funkar så får man vara sååå nöjd. Vad sedan domaren gillar eller inte gillar kan man ju inte göra något åt. Hon är ju världens finaste Henny ändå såklart. STOLT över er!

    SvarSlett