onsdag 7. november 2012

Litt oppdatering.

Litt vel lenge siden jeg blogget noe nå, så på tide med en liten oppdatering om hva som skjer på denne fronten.

2 dager etter at vi gikk opp til bronsemerket fikk Henny sin første løpetid. Så det gjør meg egentlig enda mer imponert over den hunden. Så nære løpetid er det en del hormoner i sving i den lille kroppen.
Den første løpetiden gikk veldig fint. Merket ingen forskjell på Henny, hun var seg selv lik hele tiden. Så nå er hun så og si ferdig med løpetiden, og er blitt en ung dame :)

Vi har også gått noen spor siden sist. Siste sporet vi gikk var på litt over 100 meter, men denne gangen hadde sporet en vinkel. Brukte slepespor, og det var frost da jeg la sporet, og frost da vi gikk sporet noen få timer senere. Henny var like spornøye som hun har pleid å være- Vinkelen var ikke store problemet. Gikk sporet i veldig fint tempo. Rotet bittelitt ved sporslutt, men fant skanken, og var fornøyd med det :)

Har ikke gått noe spor siden det siste sporet. Det kom et voldsomt snøfall for en uke siden. Og jeg har ikke hatt tid til å gå spor etter det. Snøen har ikke forsvunnet, så det spørs hvor mange spor til i år vi får gått.

I dag hadde vi førte lydighetstrening igjen siden vi gikk bronsemerket.  Trente litt på apport, og det går virkelig den riktige veien. Hun holder apporten lenger, og kommer veldig nærme med apporten, og i dag ventet hun med å slippe til jeg sa takk, og da ramlet apporten rett i håndflata mi :D

Så prøvde vi oss på en av øvelsene i klasse 1. Kontroll over hunden på avstand. Noen avstand ble det ikke men. Men øvelsen på læres inn og hun er veldig lærevillig og mottagelig for nye ting, så dette tror jeg hun fikser uten problemer :)

Trente litt på noen andre morsomme øvelser, som rull rundt, sitre bamse og krype. Hun hadde ikke glemt det :)

Noen bilder av hva som har skjedd her i det siste

 Henny 8,5 mnd




 Dumbo gitt ;)

 Girlsa ;)
 hmmm....

 Alltid greit med rå bein :)


 8 mnd


 Nyter sola når den er tilstede :)




 Full fres gjennom snøen.
 Snøen var dritkul :)
 Hun fungerer som snøplog å ;)


 Ball+ snø = <3







MIN!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar