torsdag 1. mars 2012

Lydighetstrening og sosialisering samtidig

Onsdag 29 feb var trening igjen, denne gangen trente vi ute sammen med andre mennesker og hunder. Noe vi trengte kan en si :) Øvelsene begynner jo å sitte godt i trygge omgivelser som stua, men nå er det på tide å trene med mer forstyrrelser, så vi kan bli klare til å debutere .

Selve sosialiseringsbiten gikk egentlig best, han har gjort en kjempe fremgang de siste ukene/månedene. Han er ikke til å gjenkjenne i grunn. :)


Det har jo faktisk skjedd store fremskritt med apporteringstreningen siden forrige gang. Nå har han fortstått øvelsen, så nå løper han faktisk ut og henter apporten og kommer inn på plass . Er virkelig stolt av lille gull :)

Selvom om øvelsene sitter som skudd hjemme, så betyr ikke det at de sitter som skudd alle andre steder ;) Men jeg syns han jobbet veldig godt på treningen i går. Avstandsøvelsemn gikk egentlig kjempe fint, og samme med fellesdekken. Vi hadde jo helt glemt å trene på tannvisning, så det gikk vel så som så ;) En stk veldig sosialhund og et menneske som kommer gående betyr at han spreller en del, men vi fikk det til tilsutt. Skal få dette til å sitte også, bare trene nok så :)

Oddis er ingen vinterhund, så det er jo klart han ikke ville ligge i snøen, så dekkøvelsene ble litt trege kan en si ;)
Gleder meg til å trene videre. Nå skal det trenes på mange forskjellige steder med mye folk og hunder :)






Måtte jo ha med bilde av godgutten :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar