fredag 23. mars 2012

I det gøyale hjørnet?

Mandag 19. mars var det nye treninsøkt i hallen igjen. Litt lenge siden sist syns jeg, så det var veldig herlig å få trene litt inne igjen, selvom været og temperaturen er meget bra om dagen :)

Begynte med litt appotering, for nå har den begynt å sitte veldig bra. Joda hunden gjør omtrent som han skal, men syns det var fint å starte med slippe apporten på tærne mine... Greit med innesko akkurat da ;) Etter noen få repetisjoner så gjorde det han skulle gjøre, og ikke drive å slippe gjenstander på bena mine ;)

Deretter trente vi litt lineføring,da jeg har slurvet en del med den øvelsen, og han strålte helt perfekt :)
Tok noen få repetisjoner på innkalinng fra sitt, og jeg tror Oddis var i det gøyale hjørnet denne dagen, for tullball ble det en del av. Hadde egne varianter på hvordan han mente en øvelse burde være. Starte før innkalingsinglaet var dagens vri ;) Men han tok seg sammen og utførte øvelsen flott:)

Deretter trente vi litt stå under marsj. Det var hvertfall en øvelse han bare måtte tulle med, gang på gang. Stoppe på kommando? Unødvendig når en faktisk bare kan følge etter ;) Prøvde flere repetisjoner, men neida han skulle ikke gjøre det det riktig. Så vi tok en liten pause, og prøvde oss på andre øvelser i stedet.

Avstandsøvelsen gikk som en drøm :) Uten noen form for tull :)
Samme med dekk fra holdt øvelse. Så noen øvelser kunne han gjøre uten å tulle for mye :)

Etter pausen prøvde vi på nytt med stå under marsj, delte øvelsen oppi mindre momenter, og da klaffet det mye bedre. Han kan jo egentlig øvelsen, men i dag hadde han vist glemt den ;)

Fikk trent litt fellesdekk også, hadde på han line denne gangen siden han var litt for interesert i en av de andre hundene, som han faktisk bare løp bort til 2 ganger. Trente hovedsakelig på at han skal holde kontakten med meg mens han ligger helt stille, så han ikke er så opptatt av de andre hundene eller menneskene som er i nærheten. Han lå stille, og reiste seg ikke under denne treningen, men tok det i små skritt, og ble ikke full lengde eller tid. Men en god jobb gjode han :)







Bildet er tatt under trening. Bildet er tatt av A. Thune.

1 kommentar: