onsdag 20. mars 2013

Det går som en lek

I dag trente vi på klubbområdet igjen. Litt sparsomt med folk, men vi fikk en veldig god økt for det.
Temperaturen var faktisk veldig grei. Tross for at det faktisk var noen få minus. Det går mot vår, men det går  saaakte.. Har jo snødd flere dager. Og noe skikkelig vårvær har jeg ikke sett på en stund ;)

Vi trener ganske så målrettet mot klasse 1, siden det snart nærmer seg debut :D
Trener på andre øvelser under treningen også, så det ikke skal bli for ensformig.

I dag gikk virkelig alt på skinner. Vi klundret egentlig ikke med noe. Pirket bare på litt småting, men det er ikke å regne som noe trøbbel eller problemer.

Hun ga virkelig 110% på trening i dag, og ville gjerne trene mer :) Moro når hunden viser slik arbeidsvilje.

I dag prøvde vi også hoppøvelsen. Har ikke trent mye på den overhode, men det er en øvelse hun tar super lett. Skulle trodd hun hadde gjort det lenge. Hopper godt over , og det er ingen fare for at du berører hinderet. Komme rett på plass etter hoppet også. Utrolig for hvor fort hun lærer. Kan nesten ikke forstå det.

Prøvde oss på dekk under marsj i dag å. Jeg kommanderte på plass og så sa jeg bare dekk, og hun la seg med engang. Helt fantastisk altså :D Da er egentlig den øvelesen ganske klar med tanke på at det er en av øvelsene i klasse 1 i Sverige. Og vi skal jo prøve oss på Tollarp i sommer også.

Prøvde også litt på innkalling med stå. Og hun gjør en veldig god jobb. Hun er fremdeles under innlæring. Og gjør fremskritt :)

I dag snudde hun seg ikke under stå under marsj. Stod som en påle, som hun egentlig alltid har gjort. Flinke flinke jenta mi :)

Veldig fornøyd med avstandskommanderingen. Hun reagerte veldig raskt på kommandoene :) Flinkis :)

Hun var ikke helt villig til å dekke helt i starten, men bare vi fikk varmet opp skikkelig, så var det ikke noe stort problem. Jeg ser en fremgang :) Hadde håpet det ble varmere ute snart :) Hun lå over halve tiden i dag før hun reiste seg. Og at hun reiste tror jeg faktisk var litt misforståelse. Belønner henne ofte for å bli liggende, og variere belønning litt. Det hjelper veldig. Har tro på at vi fikser dette om ikke lenge..

Innkalling med sitt  har vi egentlig aldri trøblet med , og farten hennes er upåklagelig :)

Vi er et godt team :)

Noen videoer tatt med mobilkamera :)











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar