lørdag 29. desember 2012

Bildeoppdatering

Nå er det en stund siden forrige blogginnlegg. Henny har rukket å bli 10 mnd også. Stor jente nå :)

Har ikke skjedd så himla mye her siden sist. Jeg har fått trent noe lydighet. Ikke vært på noe organsiert trening på en stund, pga den dumme kulda, og har jobbet mye i tillegg. Men vi litt har vi klart å få til.

Litt variende med tur har det jo også blitt. Henny er ikke overbegeistret for denne kulda i tillegg. Og det har jo ikke bare kommet litt snø heller. Hadde gått opp en runde i skogen, men når det bare skal lave ned med masse snø, så fikk vi et lite problem. Blir litt i overkant litt mye snø for Henny..

Men vi hadde en kjempe økt tidligere i uka. Prøver å trene mer målrettet mot klasse 1, håper jo vi skal kunne starte klasse 1 til våren. Øvelsene begynner å bli veldig bra. Har fremdeles ikke begynt på hoppøvelsen med henne.

Veldig fornøyd med utviklingen hennes. Nå må jeg bare å begynne å trene mer på andre steder og slik. Så hun fungerer på litt forskjellige settinger. Men tror ikke det skal by noen kjempe problemer.

Apporteringen blir bedre og bedre. Men vi har falt litt tilbake, har ikke fått trent så apport i det siste, og da går det jo ikke fremover ;) Men hun forstår hva apport betyr.. Må trene på å holde apporten lenger, og ikke bare kaste den en eller annen retning så fort hun har plukket den opp.

Fremadsending har vi lagt litt på hylla, da huset vårt ikke er helt passende sted å drive med slikt ;)

Vi fortsetter og trene frem mot en debut i lydighet til våren. Ikke fastsatt noen dato enda, men vi bør klare det på vårparten...

Legger til noen bilder av Henny fra de siste dagene.

































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar