mandag 24. september 2012

Litt oppdatering

På tide med en liten oppdatering ser jeg ;) Lenge siden det er skjedd noe på bloggen. Men det har ikke vært like stille på treningsfronten

Henny er 7 mnd i dag. Begynner å bli stor jente nå. Snart så vi kan debutere på offisiell utstilling :)
Vi trener fremdeles 2 ganger i uka, men nå merker jeg at hun begynner å komme i puberteten. Har glemt litt nå, men hun prøver så godt hun kan på alle tenkelige og utenkelige måter.

Apporteringen går litt fremover, et lite skritt om gangen. Hun har nå skjønt hun skal reise seg opp i sitt ved kommando på plass, fra dekk , så det går fremover. Og neddekket hennes begynner å bli veldig bra. Legger seg mer og mer rett ned, hender oftere og oftere at hun bare klasker rett i bakken.

Stå begynner hun å skjønne bra nå . Vi nærmer oss bronsemerket, men vi har fremdeles en del å jobbe med. Så vi er ikke klare på en stund enda.. Hvertfall ikke når hun er på vei inn i puberten nå. Da har hun ikke helt fokuset der jeg ønsker. Så vi tar en dag om gangen :)

Den 30 september skal vi på blodsporkurs, det blir nok moro og spennende. Hun bruker nesa si godt når vi er ute i skogen. Søker opp pinner , godbiter og andre ting. Så dette vil hun nok like.

Legger ved noen bilder av henne som er tatt de siste dagene.

 Henny 7 mnd :)

























Ruller seg på en mus ;)

1 kommentar:

  1. Åh så söt hon är och så mysigt ni verkar ha det i höstskogen. Härligt att höra att ni tränar och jobbar på trots puberteten ;-)

    SvarSlett