onsdag 14. desember 2011

Lydighetstreningen går fremover

Videregåendekurset i lydighet vekte interessen seg skikkelig, og nå hadde jeg fått mersmak på å konkurrere i lydighet. En gang bitt av hundebasillen, alltid bitt av basillen. I dette tilfellet var jeg skikkelig bitt av lydighetsbasillen. Så nå har jeg satt oss et nytt mål, vi skal nemlig debutere i klasse 1 neste år.

Da var det bare å finne frem øvelsene til klasse 1, og begynne å trene. Flere av øvelsene har vi allerede vært igjennom,da vi tok bronsemerket. Men det er tre nye øvelser som vi ikke har trent så mye på.
De nye øvelsene er fellesdekk 2 minutter, avstandskontroll og hopp over hinder. 

Vi begynte allerede på kurset å trene litt apportering. Oddis skjønte ikke helt vitsen der og da,og det kunne se ut som det ville bli et problem for videre trening. Vi fortsatte å trene etter bronsemerket, og han gjorde fremskritt når det gjaldt apporteringen spesielt. Nå løper han ut til apporten, og plukker den opp og kommer mot meg.Et stort sprang fra der vi startet :) 

Vi har hatt en kjempe fremgang siden bronsemerket, nå begynner ting virkelig å klaffe. Er helt sikker på at vi skal klare å debutere neste år :) 


Et bilde fra i sommer, da vi trente til bronsemerket :)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar