onsdag 21. desember 2011

Dagen er fullkommen :)

I dag trente vi lydighet i hallen igjen, siste treningen i år. Litt kjedelig det, men vi skal fortsette å trene,selv uten hall. Vi terpet fortsatt på øvelsene til klasse 1 i lydighet, og nå begynner veldig mye å klaffe. Føler vi kun sliter med en øvelse spesielt, og det er kontroll over hunden på avstand.

Har begynt å snuse på øvelser i klasse 2. Han skjønner tegninga så utrolig fort. Det er moro :)
Prøver å få apporteringen til å sitte, men der har vi litt jobb før øvelsen er i boks.
Trente som vanlig, men i dag var hunden i sitt gode humør. Akkurat i det jeg sa apport, så kommer det en gutt gående etter fotballen sin( trener i samme hall) , og Oddis ser sitt snitt til å løpe rett bort til personen og stille seg fint opp ved siden av han :) Han trodde vel at det var denne personen som skulle apporteres ;)

Etter lydighetstreningen dro vi hjem og gikk en tur i skogen. Kaldt , men godt :) Litt senere på dagen dro vi fysioterapeuten til Oddis, vi hadde nemlig massasjetime i dag . Hun kjente over han, klemte og masserte.
Han vil jo helst ligge på ryggen å bli klødd på magen, så han spreller litt :)
Hun var meget fornøyd med utviklingen hans, i dag fant hun nemlig ikke noe galt, og musklene hans hadde blitt bedre. Det gleder et mors hjerte å høre. :)

Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe en 3-pack med Kong Air tennisballer, da den vi hadde ble lydløs på treningen i dag.

Fine farger var det på de å :)

Lille gull er sliten i dag :)

1 kommentar:

  1. Høres ut som en fantastisk dag :)
    Ballene var kjempe fine og vel fortjente :)

    SvarSlett