torsdag 16. mai 2013

Hva har skjedd siden sist?

På tide med en liten oppdatering herfra kanskje ;)
Vi har trent regelmessig siden stevnet i Stavanger. Har fokusert på det som ikke gikk så veldig bra. Hatt to fellestreninger, som har gått super bra.

Bestemte meg for å "lære" inn avstandsøvelsen på nytt, siden vi hadde kommet litt skjevt ut der. Også har vi prøvd å trene dekk på de fleste underlag, selv i dårlig vær :)

Fått prøvd oss på en fellesdekk også, og den gikk veldig bra. I tillegg til å trene på kun det vi sliter med, så har vi snust mer på klasse 2 øvelser. Prøvd fremadsending til ruta, og jeg er veldig fornøyd :) Innkalling med stå og apport over hinder er noe av det vi har snust litt på i det siste :)

I tillegg til lydighetstrening så har vi deltatt på utstillingstrening sammen med retrieverklubben. Veldig nyttig og lærerikt, skal dit den 27 mai også :)

Har meldt på Henny til utstilling den 26. mai, så det blir spennende å se hvordan det går :)
Er også påmeldt til lydighetsstevne  den 9 juni :)

Vi har også prøvd rallylydighet siden sist, og det var noen som overtalte oss til å starte et rallylydighetstevne 2 juni ;) Vi hopper i det, og så håper vi at vi unngår å bli disket ;) Men siden vi er så godt i gang med vanlig lydighet, så tror jeg det skal gå bra :)

Noen bilder fra siste tiden :)



























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar